Sve kategorije

Precizna brusilica sa linearnim nožem

Početna> Proizvodi > Brusilica za noževe > Precizna brusilica sa linearnim nožem

Proizvodi

图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
Visoko precizna mašina za oštrenje noževa brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče
Visoko precizna mašina za oštrenje noževa brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče
Visoko precizna mašina za oštrenje noževa brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče
Visoko precizna mašina za oštrenje noževa brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče

Visoko precizna mašina za oštrenje noževa brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče


Ova mašina je za mlevenje ravnog noža mašine za ljuštenje furnira, mašinice za šišanje, skidača kore, rezača itd. Mlinac za noževe tipa LMD-MZ7115 je specijalno za liniju za ljuštenje furnira od 4 ft.
Mi usvajamo okvir od livenog gvožđa bez deformacije i precizan sistem rada reduktora. Glavni dio mašine je opremljen uređajem za brzo podizanje, pogodnije je i efikasnije zamijeniti brusni točak. Bakarni vijak i sisaljka čine mašinu mnogo izdržljivijom i preciznijom.

Opis

Visoko precizna mašina za oštrenje noževa brusilica noževa za šperploče

Ravni nož za mljevenje Mašina za mljevenje makaza za blanjalicu Nož za ljuštenje Doktorska oštrica Oprema za oštrenje Alati s vodenim hlađenjem。

1

Mašina je pogodna za brušenje industrijskih noževa, kao što su noževi za drobljenje, noževi granulatora, noževi za furnir i noževi za rezanje papira, oštrice strugova za furnir za vreteno, noževi mašine za giljotinu za rezanje furnira, oštrice mašine za drobljenje, oštrice mašine za drobljenje. i još mnogo toga!

2

Pogodno za plastičnu industriju i drvnu industriju.
Pogodno za industriju kartona, tvornice papira i celuloze.
Pogodno za industriju recikliranja guma. Rubber Industry. Tekstilna industrija.

3

Rotirajuća magnetna stezna glava od 0° do 90°; Motor za mljevenje 7,5 kW (7,5 KS); Prsten za držanje segmenata Ø250; Varijabilna brzina lanca od 1 do 30 m/min sa podešavanjem kretanja kolica Programabilni radni ciklusi: gruba obrada, završna obrada, iskre; Podešavanje ugla uzdužne glave brušenja od 0° do 3°; Brusni točak brzi pristup gore-dole, i usporeni pristup; Odvojeni rezervoar za sakupljanje rashladne tečnosti sa 60 l/min. motorna pumpa.

4

Na tržištu se može naći mnoštvo noževa od različitih materijala. Nadalje, oštricu karakterizira visoka složenost.
Kako biste se nosili sa povećanim brojem potrebnih noževa na tržištu, Vaša mašina bi se trebala istaknuti zahvaljujući brzom odgovoru na stalno promjenjive zahtjeve tržišta.

5

Mašina za mlevenje noževa odgovara svim vašim željama i predstavlja obogaćivanje vaše proizvodnje nudeći beskonačan broj mogućnosti koje se između ostalog mogu postići sledećim agregatima (opcijama): Brzo podešavanje vremena mlevenja.

6

Brzo podešavanje noževa i brusnih ploča.
Podesiva brzina motora Pozibilne strane mašine Ciklusirani ili kontinuirani režimi rada Specijalni dizajn za vašu specifičnu primenu.

7

Motor vretena je profesionalno napravljen za brušenje noža, sa visokom preciznošću i jednostavnim održavanjem • odabire pogon na nosaču, tako da je kretanje glave za brušenje glatko • Pogonsko vratilo elektronskog koračnog motora • Nezavisan sistem podmazivanja za vodilicu i osovinu vretena • Različita upotreba noža različiti brusni kamen. • Tajvanska linearna vodilica od 35 mm, može zadržati glatkoću hoda i ima dug životni vijek • Elektromagnetna stezna glava visoke gustine, snažno usisavanje.

8

9

Mašinski delovi
Naziv: CNC kontroler
Automatski CNC kontroler, jednostavan za rukovanje i izdržljiv.


Naziv: Električna kontrolna tabla
Naučno i uredno kolo, svi električni dijelovi su GB startand. Takođe možemo usvojiti Siemens električne dijelove prema zahtjevima kupaca.

10


11

Naziv: Taiwan Shangyin Precision Linear Guide Rail
Mašina radi mnogo preciznije i stabilnije, takođe dug radni vek.

Ime: Sucker
Bakarna sisa je izdržljivija i otporna je na rđu.

12


13

1

15

17

18

20

21

22

23

24

25


UPIT
ONLINE